Emet Termal, Kick Boks Şampiyonasıyla Coştu

Spor Yayın: 23 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 23.04.2018 08:26:23
Editör -
Okuma Süresi: 9 dk.
3281 okunma
Google News

Emet Termal, Kick Boks Şampiyonasıyla Coştu

Türkiye Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliğinin 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Emet Termal Otel Amfi alanında yapılması planlanan 2. Geleneksel Emet Termal Turizm Haftası Kick Boks Şampiyonası 14 - 15 Nisan'da gerçekleştirildi.

Emet ilçemizde düzenlenen turnuvaya açılışta Kütahya Milletvekili M. Şükrü NAZLI, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, Emet Jandarma Komutanı Murat RESUL, Emet Emniyet Amiri Gökhan YILDIRIM, AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin DOĞAN, Kick Boks Federasyonu Danışma Kurulu Üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Emet Termal Resort & Spa İşletme Müdürü Ramazan SEZER ve çok sayıda spor sever katıldı.

Program gereği Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kütahya Bölgemiz Milli Hakemlerinden Fatma ÇAKIR, programla ilgili kısa bir açıklama yaparak, İl Temsilcisi Ahmet ARABACI'yı konuşmasını yapmak üzere davet etti. ARABACI konuşmasında; "Spor dostluk, kardeşlik ve kaynaşma için önemli bir unsurdur. İşte bugün bizi burada bir araya getiren sporun bu özelliğidir. Şu anda Emet'te 2.sini yaptığımız bu turnuvaya 15 kulüp 170 sporcumuz katıldı. Bugün burada bulunan pek çok kulübümüzün değerli Antrenör, sporcu ve yöneticileri yaklaşık 12 yıldır gerçekleştirdiğimiz Kütahya'mızdaki tüm organizasyonlara iştirak etmektedir. Öncelikle kendilerine hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Biz bu organizasyonla spora hizmet ederken, ayrıca spor turizminin tanıtımı ve gelişmesi için de bu organizasyonları farklı yerlerde yapıyoruz. Örneğin bugün bu organizasyonu yaptığımız Emet ilçemiz çok önemli bir Termal bölgedir ve Emet Termal Resort & Spa gibi harika bir tesisi bünyesinde bulundurmaktadır. Bu organizasyon Emet'in ve bu tesislerin tanıtımı için de bir fırsat oluyor. Bu nedenle bu organizasyonda bize ev sahipliği yapan ve her türlü desteği veren Emet Termal Resort & Spa İşletme Müdürü Ramazan SEZER'e ve ekip arkadaşlarına, Keramika Seramik Genel Müdürü Emin YÜCE'ye, bu şampiyonada görev yapan Federasyonumuzun değerli hakemleri olan Ulusal Hakem Gazi MIZRAK, Ulusal Hakem Sevim KÖSE, Ulusal Hakem Mustafa OFLUOĞLU, Ulusal Hakem Filiz PEKTAŞ, Ulusal Hakem Erbay YILDIZHAN, Bölge Hakemi Funda AKAR, Aday Hakem Hatice GÜRCAN'la birlikte bu organizasyonda çok büyük emeği geçen ve ilimizi Kick Boks platformunda başarıyla temsil eden ilimiz Ulusal Hakemi Fatma ÇAKIR'a özetle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Emet Termal Otel Resort & SPA İşletme Müdürü Ramazan SEZER; " Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Kick Boks şampiyonasın da  sizlerle bir araya gelmekten, ve sizlere bu şampiyonayı sunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Karaderili şirketler grubu olarak 2008 yılından itibaren Emet ilçemizde  10 yıldır, Termal Turizm alanın milletimize hizmet etmekteyiz. Emet İlçemizi İşletmemizin Unvanının başına koyarak ilçemize ne kadar değer verdiğimiz aşikârdır. İlçemizi yurt içi ve yurt dışı Turizm fuarların da aynı zaman da yazılı ve görsel basın medya kanalları ile tanıtıyoruz ve tanıtmaya devam edeceğiz.

İlçemiz belediyesine ait 2008 yılın da bizlere emanet edilen siz Emetlilerin oteli Emet Thermal otel 2017 yılın da son 10 yılın zirvesine ulaşarak 85.000 geceleme yaparak ilçemizin kalkınmasın da öncülük etmiş ve 126 personel ile İlçemizin en büyük istihdamını yaratarak büyük bir başarıyı elde etmiştir.

İlçemiz de Turizm den bahsederken Sağlık Termal turizmi yanı sıra, Bu gün gerçekleştirmiş olduğumuz Spor turizmi gibi avcılık turizm, doğa turizm, Tarih turizm, gastronomi turizmi vb turizm alanlarında da ilerleyerek ilçemizi ülkemiz de ve dünya da Marka ilçe haline getirmek için gayret sarf ediyoruz.

Sporun asıl amacı olan barış ve sevgi dolu günler dileyerek, tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü NAZLI, açılışta yatığı konuşmada, "Gazi Emet şifalı suları, ormanları, sarı alan yaylası, Tahtalı göleti, Eğrigöz kalesiyle Kütahya'nın hem turizm açısından, hem sağlık açısından en önemli ilçelerinden bir tanesi. Böyle bir organizasyonun burada yapılması son derece önemli. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporla uğraşan tüm kardeşlerimi de gönülden kutluyorum. Çok doğru bir iş yapıyorlar. Son yıllarda Kütahya'mızda da spor alanında önemli yatırımlar yapıldı. Kütahya spora önem veren, sporla özdeşleşmiş illerimizden bir tanesi. 196 tane faal spor kulübü olan, 70 bin lisanslı, 4 bin 650 tanede aktif sporcusu olan ve gerçekten Türkiye'yi olimpiyatlarda, dünya şampiyonalarında başarıyla temsil eden, altın madalyalar getiren bir ile sahibiz. İşte Kick Boks Federasyonumuz açısından baktığımızda da bir dünya şampiyonu olan kardeşimiz İlknur kardeşimizdir, Kütahyalıydı ve altın madalya getirmişti. Bu gençlerimizin başarıdan başarıya koşacaklarına biz de yürekten inanıyoruz. Sporun alt yapısı ile ilgili bizlerde önemli yatırımlar yapıyoruz. Bugün Kütahya'mızda atletizm pistinden gençlik merkezine, futbol sahalarından kapalı spor salonlarına kadar birçok tesis kazandırdık. İşte Emet'te de bir tane sentetik çim kaplı futbol sahası yaptık. İnşallah Emet ve Hisarcık ilçelerimize gençlik merkezi yapmak için çalışma yapmaktayız. Bu şampiyona inşallah hayırlara vesile olur" ifadelerini kullandı.

İlk gün sonunda altın madalya kazanan sporculara madalyaları AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü NAZLI ve Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN tarafından verildi.

İkinci günü ise yine şampiyonaya katılan Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural KAVUNCU ve beraberindekiler katılımcıların alkışlarıyla karşılandı. KAVUNCU da yapmış olduğu konuşmasında; "Bu sene 2.si yapılan bu organizasyona geçen sene de katılmıştım. Bu nedenle diğer illerden gelen bugün burada bulunan birçok değerli Antrenörlerimiz ve sporcularımızla oldukça aşinayız. Bu sene organizasyonun daha kapsamlı olması bizi çok memnun etti. Demek ki maksat hasıl oluyor. Spor turizmi önemli bir sektör ve bölgemizin tanıtımı konusunda bu organizasyon önemli rol oynuyor. İnşallah bu tür etkinlikler sonucu bölgemizde daha çok tesis gerçekleştirilecek ve termal kaynaklarımız daha etkin şekilde duyurulmuş olacaktır. Bu nedenle bu organizasyonda emeği geçen Kick Boks İl Temsilcimiz Ahmet ARABACI abimiz başta olmak üzere Ulusal Hakemimiz Fatma ÇAKIR'a, Otel Müdürü Ramazan SEZER'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ring de, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü NAZLI ve Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN'in eldiven takıp poz vermesi seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

Müsabakalara Ankara Mertsan Spor Kulübü, Afyon Gençlik ve Spor Kulübü, Afyon Şanlı Spor Kulübü, Burdur Gençlik ve Spor Kulübü, Bursa İnegöl Şeker Spor Kulübü, Bursa Hareketli Yaşam Merkezi, Bursa Aysan Fight Kulüp, Bursa Dikkaldırım Spor Kulübü, Denizli Doruk Spor Kulübü, Denizli Performans Spor Kulübü, Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü, Eskişehir Erk Spor Kulübü, Eskişehir Lider Spor Kulübü, Kütahya Gençlik Merkezi, Kütahya Ejderya Spor Kulübü katıldı.

Turnuvada görev yapan hakemlere Keramika Çay Seti ve katılım sertifikası; katılımcı kulüp temsilcisi Antrenörlere plaket, Keramika Ay Yıldız Set ve katılım sertifikası takdim edildi.

İl bazında yapılan değerlendirmeler sonucu Bursa ili birincilik kupasını alırken, Kütahya ikinci, Ankara ve Denizli de üçüncü oldu. - DORUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.