Emet’te Yeni Bir Sanayi Doğuyor

Emet’te Yeni Bir Sanayi Doğuyor

Yayın: 19 Nisan 2015 - Pazar - Güncelleme: 19.04.2015 09:30:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3064 okunma
Google News

Emet’te Yeni Bir Sanayi Doğuyor   

 

                Emet Esnaf odası önderliğinde kooperatifleşme çalışmalarını tamamlayan yeni sanayi kooperatifi tarafından yapılacak yeni işyerleri için Kaymakamlıktan ve Belediyeden tam destek geldi.

                İlçemiz Sanayi sitesi alanında bulunan v eyarısı hazine arazisi yarısı belediyeye ait olan 18 bin metre kare alanda  yeni  işyerleri yapılacak. Şuan 54 ortağı bulunan kooperatifçe   18 bin m2 alana 90 adet işyeri yapılacak.

                Emet Sanayi sitesinde 18 bin metre kare alanı kooperatifçe  satın alınırken, Emet belediyesine ait  arazide parselasyonu tamamlanarak alınacak. İlçe dışından  gelerke sanayide iş yeri açmak isteyenlerin karşılaştığı yer sorunu bu şekilde çözüme kavuşturulaurken yeni modern bir sanayi sitesine kavuşmuş Olacağız. Ayrıca yeni sanayi alanında  Tahıl pazarıda konuşlandırılacak.

                Belediye tarafından yapılan Galericiler sitesinin sanayi yanında yer alması ve kuruluş yeri itibarı ile sanayinin gelişimine katkı sağlayacğaı gibi, yeni modern dükkan yapımları ilede Emet’te bir nevi sanayi hamlesi başlatılacağını belirten Emet Esnaf Odası başkanı Abdullah ÜNAL;” Başta sayın Valimiz Şerif YILMAZolmak üzere ilçe kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA  ve Belediye başkanımız Mustafa KOCA destekleri ile yeni sanayi sitemize tahsis edilecek olan 18 bin metre kare arazinin devir işlemleri için gerekli resmi yazışmalar tamamlanmıştır. Emet belediyesince parselesyonu  yapılacak alanda işlemler tamamlanınca  işyerleri yapımları başlayacak. Mevcut sanayi sitemiz yeni modern dükkanların yapımı, tahıl pazarı kurulması ve Galericiler sitesinin faaliyete geçmesi ile  aktif bir ticaret alanına dönüşecek. İlçemizin sanayi alanında gelişmesi ile kalkınana Emet ekonomisi olacak. Sanayici esnaflarımızın geleceği  adına önemli bir hizmete katkılarından dolayı Valiliğimize,kaymakamlığımıza, belediye başkanlığı,fen işleir müdürlüğü, mal müdürlüğü, ve kooperatif başkanlığına esnaflarımız adına  şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.