Emet'te Su Tankersiz Köy Kalmadı

Emet'te Su Tankersiz Köy Kalmadı

Ekonomi Yayın: 27 Haziran 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 27.06.2015 08:46:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2681 okunma
Google News

 Emet'te Su Tankersiz Köy Kalmadı

Emet  Köylere hizmet götürme birliği vasıtası ile temin edilen 18 adet su tankerinin dağıtımı bugün gerçekleştirildi. Daha öncede Emet köylere hizmet götürme birliğince temin edilen 8 tanker köylerimize dağıtılmıştı. Bugünde 2500 lt kapasiteli itfaiye tipi su tanker alımı Emet köylere hizmet götürme birliğince alınarak Abaş, Aydıncık, Dereli, Doganlar, Düşecek, Eseler, Göncek, Gürpınar, Işıklı, İğdeköy, İkibaşlı,  Köprücek, Musalar, Örencik, Sarıayak, Subak, Uzunçam ve Yeniköy’e teslim edildi.

Orman yangınlarıyla mücadelede ilk önce orman yangını çıkmaması için tedbirlerle önlemek ikincisi de eğer yangın çıkarsa erken ve etkili müdahale etmenin önemini belirten  Emet Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya şunları söyledi; “Yangın hidrantlarının dağıtımın gerçekleştirdikten sonra bugünde Birliğimiz vasıtası ile 2. defa su tankeri dağıtımını yapıyoruz. Bugün 18 köyümüz daha  tanker dağıtarak su tankeri bulunmayan köyümüzün kalmamasını sağlıyoruz.

Su tankerlerini almaktaki gayemiz söndürme ekipleri gelinceye kadar o köydeki vatandaşlarımız başta orman yangını olmak üzere köylerde çıkabilecek yangınlara da kullanarak müdahale edebilmeleri içindir. Bugünkü dağıtımlarımız ile birlikte su tankersiz köyümüz kalmadı.Bu hizmetin köylerimize kazandırılmasındaki katkılarından dolayı birlik yönetim kurulumuza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Bugün dağıtımları yapılan su tankerleri ile birlikte 37 köyü bulunan Emet ilçesinin su tankersiz köyü kalmamış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.