EMET ‘TE MANGALA GÜNLERİ

Spor Yayın: 03 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2018 16:10:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2923 okunma
Google News

Emet ilçesinde artık monopol,kızma birader ve benzeri oyunların yerini Türk zeka ve strateji oyunu mangaya bırakıyor. GaziEmet ilkokulu sını öğretmeni  Esin Sarıkaya’nın Mangala fedarasyonu Kütahya il yemsilisi olmasının ardında düzenenen turnuvalar ile mangala oyunu yaygyınlaştırılıyor.

Bu amaçla Emet halk eğitim merkezinin düzenlediği, Emet ve Hisarcık ilçeleri  ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen mangala turnuvası büyük ilgi gördü.

Turnuvaya 115 ilkokul öğrencisi katıldı.

 İlkokul 1. ve 2. Sınıflar bir kategori 3. ve 4. Sınıflar bir kategori olmak üzere 2 kategoriden oluşturulan turnuvada minikler mangala heyecanı yaşadı.

 Turnuvada dereceye girenler ise şu isimlerden  oluştu;”1. Kademe 1. Burak efe Cöre Gülten dayıoğlu  okulu 2. Ecrin İkikapılı. Gazi emet İlkokulu,3. Alperen Şimşek Gazi Emet İlkokulu  4. Ahmet yasin Elmacı 3 eylül İlkokulu

 2. Kademe de;1. Hüseyin Özbakır. Günlüce İlkokulu,2. Eslem berra Aydın. 3 eylül İlkokulu 3. Hasan Ekici. Yarış İlkokulu 4. Osman Eriğdeci 3 eylül İlkokulu

 Turnuvada her kategoriden ilk dörde giren öğrencilere ise 50 TL degerinde kıyafet çeki ödülü verildi.   

Haber: gaziemetgazetesi.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.