Emet'te İlçesinde mera ıslahı tamamlandı

Gündem Yayın: 09 Aralık 2016 - Cuma - Güncelleme: 09.12.2016 09:39:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4329 okunma
Google News

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI KÜTAHYA’DA MERA ISLAHI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR…
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Kütahya’nın Emet İlçesi’nde 2016 yılı mera ıslah çalışmalarını tamamladı. Bu çerçevede, ilçedeki 1.500 dekarlık sahada bir adet koyun banyoluğu, 15 adet kaşınma kazığı ve 10 adet tuzluk inşa edildi.
Orman Teşkilatı Mera Islah Çalışmalarını Büyük Bir Özveri ile Yürütüyor
Ormanlarımızın korunması ve artırılması yönünde birçok çalışmaya imza atan Orman ve Su İşleri Bakanlığı “Mera Islah Projesi” kapsamında Emet Umutlu Köyü Güzle Yaylası’nda hayvanlar için suluk, tuzluk, kaşınma kazığı tesis etti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu mera çalışmalarının vatandaşları mutlu ettiğini belirterek “Orman- köy ilişkileri açısından önemli yere sahip olan mera ıslah çalışmalarından Umutlu Köyü’nde yaşayan sürü sahiplerinin de faydalanmasını hedefliyoruz. Ağaçlandırma, erozyon kontrolü, rehabilitasyon, yangınla mücadele, erozyonla mücadele, orköy kredileri, orman yolları ve sayısız hizmetler gibi mera ıslah çalışmaları da orman teşkilatı tarafından büyük bir özveri ile yürütülüyor. Çalışmaların bölgede tamamlanmış olması sevindirici. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.