Emet'te Çanakkale Tiyatrosu

Emet'te Çanakkale Tiyatrosu

Gündem Yayın: 21 Mart 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 21.03.2016 21:44:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2509 okunma
Google News

Emet'te Çanakkale Tiyatrosu

Yunus Daşdemir

 

Emet Meslek yüksek okulu öğrencilerince hazırlanan Çanakkale zaferi konulu tiyatro gösterisi Emet termal resort otel  kongre salonunda gerçekleştirildi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan,Garnizon komutanı Yasin Bedir,Emniyet müdürü İsmail Eldivan, Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı , Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede öğrencilerin performansıyla konuklar o günleri yaşadılar. Emet Meslek Yüksek Okulu Hukuk Öğretmeni Adem Karakaş yönetiminde hazırlanan programda öğrenciler ,Okunan Şiirlerle ve Çanakkale savaşında yaşanmış bir çok olayı kısa kısa tiyatro  olarak canlandırmalarıyla  profosyonel oyuncaları aratmadılar. Oyun sonrası öğrencilerin performansı etkinliğe katılanlarca dakikalarca alkışlandı.


Emet Meslek Yüksek Okulunun düzenlediği etkinlik sonrası oyuncuların  sahnede seyircileri dev bayrakla selamlaması gecenin en güzel görüntüsü oldu.Program sonrası tüm misafirler öğrencileri tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.