Emet'te Ak Parti Kongresi

Emet'te Ak Parti Kongresi

Gündem Yayın: 23 Kasım 2014 - Pazar - Güncelleme: 23.11.2014 15:53:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3858 okunma
Google News

    Ak parti Emet ilçe teşkilatı 5. olağan kongresi dün gerçekleştirildi.
3 adayla çıkılan yolda aday sayısının 10’u bulduğu EMET’te AK parti çıkış yolunu NACİ ÖZCAN ile buldu. Ortak listede ise başkanlığa aday olarak geçen isimlerin çoğunluğunun yönetimine girmesi ise sürpriz olarak değerlendirildi.
Emet belediyesi Hisarlık sosyal tesisleri Şelale düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Bçlge Koordinatörü Afyon Miletvekili Halil Ürün ,AK parti Kütahya Mileltvekilleri Dr. Soner Aksoy,Prof.Dr. Vural Kavuncu,22. dönem Kütahya Milletvekili Alaaddin Güven , AK parti İl başkanı İshak Gazel ve il yönetim kutulu üyeleri,Kütahya Belediye başkanı Kamil Saraçoğlu,Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa Güler,komşu ilçeler belediye başkanları,İl genel meclisi başkanı Musa Yılmaz ve il genel meclisi üyeler ve çok sayıda delege katıldı.
Emet İlçesinden DSP,MHP,CHP, temsilci ve başkanlarının katıldığı kongrede oda başkanları da tam kadro katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.