Emet Tavşanlı Yolu Çöktü

Gündem Yayın: 20 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 20.01.2019 18:56:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2690 okunma
Google News

 
Kütahya'da yeni yapılan Tavşanlı   Emet  yolunun 8 kilometrelik bölümünün Günlüce köyü mevkisinde yaklaşık 20 metre uzunluğunda 4 metre derinliğinde göçük meydana geldi.

Yol trafiğe geçici olarak kapatıldı. Daha önce de belli noktalarında 2 kez göçük meydana gelen 8 kilometrelik yeni yapılan yolun daha bir yıl olmadan yine trafiğe kapatılması bölge halkı tarafından tepkisine neden oldu.

Üzerinde bor madeni ve asit tankerlerinin yoğun bir şekilde geçiş yaptığı yolda, trafiğin kazma kürekle 60 yıl önce yapılan eski yola kaydırılması vatandaşlarda endişe oluşturdu. Son derece dar ve virajlı yollarda yerleşim merkezlerinin içinden geçen bor madeni ve asit yüklü tırların geçmesi vatandaşları korkutuyor.
Kuzey-Güney hatlarından birisi olan Güney Marmara'dan Domaniç üzerinden Tavşanlı - Emet - Hisarcık - Simav'dan güneye uzanan bu yolun bir türlü bitirilememesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.