Emet-Tavşanlı Karayolu'nda Yoğun Kar Yağışı

Gündem Yayın: 15 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 15.01.2019 18:32:25
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2041 okunma
Google News

Kütahya'nın Emet- Tavşanlı Karayolu'nda yoğun kar yağışı nedeniyle bir çok araç yolda kaldı.

Yolda kalan araçlar, vatandaşların ve karayolları ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı.

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışının mutluluğunu yaşayan Tavşanlı ve Emetli vatandaşlar durumu sevinç ile karşılarken, sürücüler ise kar yağışından dolayı trafikte zor anlar yaşadı.

Emet ve Tavşanlı ilçeleri genelinde kar kalınlığı 15 santimetreye kadar ulaştı. Birçok araç Tavşanlı-Emet Karayolu'nda yolda kaldı. Şarampole kayan bazı araçları vatandaşlar kendi imkanları ve yoldan geçen araçlarda bulunan vatandaşların yardımıyla kurtardı. Emet ve Tavşanlı istikametinden karşılıklı olarak kamyon, tır ve özellikle asit tankerlerinin gidişine izin verilmediği bildirildi.

İlçe merkezlerinde kar yağışı sevincini yaşayan vatandaşlar, "Hiç beklemiyorduk ama birden aniden kar yağışı başladı. Kar çok güzel yağıyor. bereket bu" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.