Emet Sele Teslim Oldu

Emet Sele Teslim Oldu

Asayiş Yayın: 11 Ağustos 2015 - Salı - Güncelleme: 11.08.2015 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2955 okunma
Google News

Emet Sele Teslim Oldu

Kütahya – Emet karayolunun 70. kilometresinde bulunan Örencik deresinin taşması sonucu, karayolu iki saat trafiğe kapandı.

Yol kenarlarında bulunan tarım arazileri büyük hasar görürken, tarlalarda bulunan saman balyaları sel ile birlikte karayoluna dağıldı.

Yolda mahsur kalan araç sahiplerinin imdadına köy halkı yetişti. İlçe jandarma yetkilileri küçük araçların geçişine izin vermezken, Örencik ve Aydıncık köylerindeki vatandaşların traktörleri ile yollarda biriken ot ve saman balyalarını temizlemesi ile yol trafiğe yeniden açıldı.

Emet ilçesinden, Kütahya'ya ikamet etmekte olan araç sürücüsü Ahmet Şenses, uzun süredir yolda aile olarak mahsur kaldıklarını, jandarma yetkililerine yaşanan olay sonrası haber verdiklerini söyledi. Şenses, daha önce de bu yolun yağan yağmurlar sonrası derenin taşması sonucu kapandığını bildirdi.

Aydıncık köyünde ise yağan aşırı yağmurlar sonrası ağaçlar devrilirken, karayolundaki asfaltlar hasar gördü. Karayoluna devrilen ağaçlar nedeniyle Aydıncık yolu 30 dakika trafiğe kapandı. İlçe halkının yardımları ile yol temizlenerek yeniden trafiğe açıldı.

Aydıncık köyünde ikamet eden Aydın Kaya, beş gündür aralıksız yağan yağmurlar nedeniyle köyde sürekli elektriklerin kesildiğini ve uzun süre gelmediğini söyledi. Kaya, yetkililerden yaşanan sel felaketi sonrası yardım istedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.