Emet Halkbankası Şubesi Açıldı

Emet Halkbankası Şubesi Açıldı

Ekonomi Yayın: 09 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2015 17:49:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4435 okunma
Google News

Emet Halkbankası Şubesi Açıldı

14 yıl önce kapatılan Halk bankası Emet şubesi tekrar hizmete açıldı.

Banka şubesinin açılışına Halk bankası bölge koordinatörü Ali İpek,Tavşanlı şubesi müdürü Oğuz Faik Konak,Emet kaymakamı A.GaziKaya,Emet belediye başkanı Mustafa Koca,ilçe emniyet müdürü Fevzi Altun,ile eğitim müdürü Mustafa Cöre, Özel idare müdürü Erdal Uzun,Mal müdürü Cemalettin Aydın,Vergi dairesi müdürü Mehmet Yaprak,Orman İşletme müdürü Hayati Ergüden,Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal,Emet esnaf kefalet kooperatifi başkanı Abdülkadir Ekmekçioğlu,Ziraat odası başkanı Sami Yüksel, Emet Taşyıcılar Kooperatifi başkanı İbrahim Erdoğan,Emet şoförler odası başkanı Ahmet Kaymak,Hisarcık taşıyıcılar kooperatifi başkanı Naim Şahin,çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Bankanın açılışında büyük gayret ve emekleri olan A.Kadir Ekmekçioğlu:”14 yıl önce kapanışı ile bilzeri üzen Halkbankası şubemizi tekrar ilçemizde görmenini mutluluğunu yaşıyoruz. Şubemizin açılışında emeği geçen tüm halk bankası yetkililerine ve bugünde açılışımıza onur veren çok değerli dostum bölge koordinatörü Ali İpek bey ve değerli bölge çalışanlarına,ilk günde bankamıza sahip çıkan bürokrat ve değerli esnaflarımıza ve değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Açılışda Esnaf kefalet kooperatifi başkanı Ekmekçioğlu bölge koordinatörü Ali İpek’e el dokuması bir kilim de hediye etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.