Emet 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık oluşturdu

Gündem Yayın: 05 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.12.2019 16:14:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1671 okunma
Google News

Türkiye Sakatlar Derneği Emet Temsilcili 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle bir farkındalık etkinliği düzenledi.
,Dernekçe düzenlenen etkinliğe Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Emet Belediye başkanımız Hüseyin Doğan, İlçe Halk Eğitim müdürü Süleymna Avcı,Halk eğitim müdür yardımcısı Mustafa Cin,özel çocuklarımız, aileleri ve öğretmenler katıldı.

Dernek olarak bu yıl 3 Aralık Dünya Engelliler gününde ‘En büyük engel sevgisizliktir ‘ temasını işlemek istediklerini belirten Türkiye Sakatlar derneği başkanı Mustafa Mutlu şunları söyledi;

“Engelli olmak bizlere Allahın bir lütfudur. Engelleri ortadan kaldırmanın tek yolu insanları oldukları gibi kabul etmekten geçer.İnsanları Engelli engelsiz, sağlıklı saülıksız, güzel çirkin diye ayırmaya devam ettiğimiz müddetçe dünyada ne savaşalr nede problemler biter. Ne zamanki insanları İnsanca sevmeye başladık,engeller ortadan kalkar. Bizlerde ilçe halk eğitim müdürlüğümüzle tüm insanlığa mesja vermek için bu etkinliği gerçekleştirdik. Duvarımıza çizilen resim altına açılan alana özel çocuklarımız ve bizler ellerimizle damga vuracağız. Bir elde sen uzat diyerek duvarımıza izlerimizi bırakacağız. Bu etkinliğe verdikleir destekten dolayı İleç halk Eğitim müdürümüz sayın Süleyman Avcıya,kursiyer öğretmenimiz Zehra Derya Karakadıoğlu’na Her zaman bizlerin yanında olan ilçe kaymakamımız Hasan Çiçek ve belediye başkanımız Hüseyin Doğan’a teşekkür ediyorum.”dedi.

Daha sonra özel çocuklarımızın boyanan elleriyle duvarda kendilerine ayrılan alana el izlerini bıraktılar. Etkinlikte İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek ve belediye başkanımız Hüseyin Doğan’da duvara el izlerini bıraktılar.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.