Ekonomi Bakanlığına Ziyaret

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2017 12:42:15
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2850 okunma
Google News

Ekonomi Bakanlığına Ziyaret

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci' nin  Simav ziyareti sırasında gündeme gelen ve Simav' a yatırımcıların gelmesi ve mevcut yatırımların büyütülmesi çalışmaları, meyvelerini vermeye başladı.

 " Otel, alt yapı ve jeotermal enerji yatırımlarının Teşvik Kapsamında değerlendirilmesi " konusunu görüşmek üzere Simav Belediye Başkanı  Süleyman Özkan Ankara'da Ekonomi Bakanı Başdanışmanı Mehmet Yüksel ile görüşmelerde bulundu. Görüşme sırasında, Mehmet Yüksel ;  Simav'ın 4. bölge yatırım teşvik kapsamında olduğunu hatırlatarak Seracıların,Turizmcilerin ve diğer yatırımcıların bu teşviklerden faydalanması gerektiğini belirtti.

 Teşvikler Daire Başkanı Mehmet Yurdal Şahin'i ziyaretleri sırasında “ Belediye ve özel yatırımcıların bu teşvikler kapsamında özellikle Kdv istisnası, Sigorta teşviği ve vergi teşviklerini kapsadığını” belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.