Ehliyetsiz Sürücü Öldü

Asayiş Yayın: 14 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2017 11:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4076 okunma
Google News

Ehliyetsiz olduğu belirtilen ortopedik engelli 66 yaşındaki Sabahattin Yılmaz, otomobille ters yola girince karşıdan gelen başka bir otomobille  çarpıştı. Kazada Sabahattin Yılmaz olay yerinde öldü, diğer otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza dün gece Kütahya- Afyonkarahisar karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Doğlar Köyü'nde oğluna ait 43 FK 467 plakalı otomobile binen Sabahattin Yılmaz, Kütahya-Afyonkarahisar karayoluna geldiğinde iddiaya göre ters yola girdi. Yaklaşık bir kilometre kadar bölünmüş yolda ters yönden giden Sabahattin Yılmaz'ın kullandığı otomobil, karşıdan gelen İsmail Figen yönetimindeki 06 DM 8098 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulup bariyerin üzerine çıkan 43 FK 467 plakalı otomobili kullanan Sabahattin Yılmaz olay yerinde öldü. Diğer otomobilin sürücüsü İsmail Figen ile aynı araçtaki Canan Figen ve İsmail Korkmaz yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sabahattin Yılmaz'ın cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Yılmaz'ın ehliyetsiz ve ortopedik engelli olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.