EĞİTİM BİR SEN KADIN KOLLARI ANKARA'DA

Eğitim Yayın: 02 Ocak 2018 - Salı - Güncelleme: 02.01.2018 10:01:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4079 okunma
Google News

EĞİTİM BİR SEN KADIN KOLLARI ANKARA'DA

Tavşanlı Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Yönetimi İle birlikte Cumhurbaşkanlığı Canlı Yayın Yönetmeni de olan ve "Dijital Haç Seferleri Kavramı" ile Türkiye'nin bilmediği ve geç kaldığı bir alana dikkat çeken Okan Ozbay ziyaret edildi.  Özellikle "anne ve öğretmen" olan grubun yeni nesli yetiştirirken dikkat etmesi gerekenler üzerinden "dijital medya" kavramı konuşuldu.

Daha sonra sendika genel merkezini ziyaret  eden Tavşanlı Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Yönetimi,  Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Genel Başkanı   Habibe Öçal ve Genel Başkan Yardımcılarına misafiri oldu.

 "Kadın Örgütlenmesi ve Yeni Türkiye'de Kadınların Rolü" konulu ufuk açıcı bir söyleşi gerçekleştirilmesinin ardından Kütahyalı hemşehrimiz Ankara  Etimesgut İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ayfer Yıldırım'ı makamlarında ziyaret edildi.

Tavşanlı Eğitim Bir Sen  Kadın kolları başkanı Nimet Uzan; "Toplumu Yönlendiren Kadın Yöneticiler" konusunu ve geleceğe dönük projeler üzerinde istişare ettik. Hüsnü kabulleri ve misafirperverlikleri için Ankara'daki tüm dostlarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.