Efraim Yıldırım yeniden başkan

Spor Yayın: 08 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 08.08.2019 13:54:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1843 okunma
Google News

Türkiye Futbol Fedarasyonu Merkez Hakem Kurulu, Kütahya İl Hakem Kurulu'nu atadı.
 
Efraim Yıldırım
yeniden başkan
 
Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine Efraim Yıldırım ikinci kez atandı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Efraim Yıldırım'ı ikinci kez atadığını açıkladı. Şu an itibariyle görevde bulunan ekibiyle hakemlik çıtasının yükselmesi için projeler geliştiren Kütahya İl Hakem Kurulu Efraim Yıldırım yeniden Kütahya İl Hakem Kurulu başkanlığına atandı.  

Türkiye Futbol Federasyonunun İl Hakem Kurulu Başkan ve üye atama hakkındaki yazısı Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım'a ulaştı. Efraim Yıldırım ile birlikte önceki Kütahya il Hakem Kurulunda bulunan  Şahin Elmülk, Adem Karabulut, Bekir Atik ve Mustafa Kutlu'nun da yeniden atandıkları belirtildi.

Yeniden atanmanın heyecan verici olduğunu dile getiren Yıldırım “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp olurken, Kütahya için 2.Bölge sorumlumuz ise Yunus Yıldırım olmuştur. Yeni oluşan Merkez Hakem Kurulu kararıyla Kütahya hakemliği için önceki dönem yaptığımız çalışmaların ötesine gidebilmemiz için bize verilen ikinci görevin hayırlı olmasını diliyorum” diyen Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım “ Kütahya İl Hakem Kurulu üyelerimiz ile birlikte ikinci kez atanmak bizlere hem onur hemde mutluluk vermiştir. Yeni atamanın Kütahya'mıza, ilimiz futboluna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, bizi atayan, bize güvenen MHK Başkanımız Zekeriya Alp ve Yönetimi`ne teşekkür ediyoruz. Bu güvenini boşa çıkarmamak için işimize dört elle sarılacağız. Kütahya`da hakem camiamızın başarısı için ter dökeceğiz. Görevimizin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. "

 


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.