DURSUNBEY BAŞKANI BAHÇAVAN'DAN ZİYARET

​KOMŞU İLÇE DURSUNBEY BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN BAHÇAVAN TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER'İ ZİYARET ETTİ. BAŞKAN BAHÇAVAN İLÇELERİNE KURMAK İSTEDİKLERİ OSB KONUSUNDA BAŞKAN MUSTAFA GÜLER'İN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANARAK BİLGİ ALDIKLARINI SÖYLEDİ.

Gündem Yayın: 26 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 26.10.2016 17:38:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3155 okunma
Google News

 

 

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. İki başkan ve beraberindeki heyet bir süre sohbet ederek sanayileşme konusunu gündemlerine aldı. Komşu ilçe  Dursunbey'in Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ilçelerine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak istediklerini söyleyerek Başkan Mustafa Güler'den bilgiler aldı.

Aynı zamanda Şehir Plancısı olan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Dursunbey heyetine izlenecek yol, yerel yönetimin alması gereken kararlar ile bakanlık tarafından hayata geçirilmesi gereken çalışmalar konusunda bilgilendirme yaptı. 2017 yatırım programına alınan ve Balıkesir istikametine kurulması beklenen OSB hakkında konuşan Başkan Güler "Bölgemizde sanayileşmenin artması, insanların iş konusunda rahatlaması bizleri de fazlasıyla mutlu eder. Komşu ilçemiz Dursunbey OSB konusunda bir karar almış ve yola çıkmışlar. Öncelikle hangi tür sanayileşmenin planlanacağı, alt ve üst yapı yatırım konularında belediyeye düşen görevler, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kriterleri ile yatırım yapacak firmalardan ön kabullere kadar bildiklerimizi, tecrübemizi başkanımız Ramazan Bahçavan'a anlatma fırsatı bulduk. Komşu ilçemizde yapılacak yatırımın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Dursunbey Belediye Başkanımız ve heyetini belediyemizde misafir etmekten memnuniyet duyduk" dedi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ise Tavşanlı'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi'nin kendilerine örnek olduğunu ifade ederek Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e tecrübelerini kendileriyle paylaştığı için teşekkür etti 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.