Dünya Kudüs Günü dolayısıyla

Gündem Yayın: 09 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 09.06.2018 11:53:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2498 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Dünya Kudüs Günü dolayısıyla Kudüs Günü Platformu tarafından basın açıklamasında bulunuldu .Siyonist İsrail rejiminin Filistin’i işgaline ilişkin yapılan tel’inde, 1979 yılından günümüze dek Ramazan ayının son cumasının tüm dünyada Kudüs günü olarak idrak edildiği dile getirildi. Arifağa Cami’inde cuma namazında biraraya gelen bir grup duyarlı Müslümanın katıldığı programda Kudüs Günü Platformu adına basın açıklamasında bulunan Bahaddin Kayar, “Kudüs’ün Doğusu veya Batısı yoktur. Kudüs tamamiyle Filistin’in başkentidir” ifadelerini kullandı. Kudüs konusunda devlet yetkililerinin atacağı her diplomatik adımın vatandaşlar nezdinde büyük destek göreceğini belirten Kayar, “Bizler İsrail’in Filistin’e olan müdahalesinin Birleşmiş Milletler ve ABD tarafından desteklendiğinin bilincindeyiz. Bu alçakça işgale karşı başta Suudi Arabistan gibi bölge ülkelerinin pervasız tutumları ümmetin sabrını taşırmaktadır” diye konuştu.

Kayar, Dünya Kudüs Günü’nün tüm dünyada Ramazan ayının son Cuma’sında idrak edildiğine dikkat çekerek Kudüs Günü’nün Müslümanların Siyonist Rejime karşı birlik olmasına vesile olabileceğini vurguladı. basın açıklamasının ardından yapılan dua ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.