Dumlupınar ilçemize yüksek hızlı tren istasyonu kurulmalı

Gündem Yayın: 23 Şubat 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 23.02.2019 18:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2461 okunma
Google News

DUMLUPINAR HIZLI GEÇİLECEK YER DEĞİL!
BU TOPRAKLARDAN GEÇEN İNSANLAR 
30 AĞUSTOS RUHUNU HİSSETMELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya’ya milletvekili Ahmet Erbaş seçim çalışmaları kapsamında MHP Dumlupınar Belediye başkan adayı Niyazi Tezcan ile birlikte Dumlupınar’da vatandaşlarla buluştu. 
Burada yaptığı ziyaretlerde Dumlupınar’ın Türkiye için çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Dumlupınar’ın öneminin tüm yurtta çok iyi anlatılmasının gerektiğini belirtti.

 


Dumlupınar ilçesine yüksek hızlı tren istasyonunun kurulmasının gerektiğini söyleyen Erbaş; “ Karayolu ile veya tren ile buradan geçen vatandaşlar üzerinde bulunduğu toprakların bu ülkenin bağımsızlığında ne kadar öneme sahip olduğunun farkına varmalıdırlar. Çok kısa süre dahi olsa o  30 ağustos 1922 tahinde yaşanan zaferin nasıl kazanıldığını hmeli ve o ruhu yaşamalıdır. Bu nedenle de Dumlupınar ilçemize yüksek hızlı tren istasyonu kurulmalıdır. Malazgirt’te bize emanet bırakılan vatanımızı Çanakkale’de emanete sahip çıkarak, çıkar kuvvetlerine dur diyen ve Dumlupınar’da bu vatan benimdir parçalatmam diyerek bu vatan için canını veren  aziz şehitlerimiz için buradan geçecek olan tren istasyonda aziz şehitlerimiz için üç dakika durmalı, bu üç dakikada da yolculara bu toprakların nasıl kazanıldığı ve ne kadar önemli olduğu anlatılmalıdır. Buraya istasyon kurulması için Kütahya Milletvekili olarak çalışacağım. ”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.