Dumlupınar’da silah kaçakçılığı operasyonu

Asayiş Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 24.11.2020 12:25:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1114 okunma
Google News

Dumlupınar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri silah kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekiplerin 3 ayrı adreste eş zamanlı düzenlediği operasyonda çeşitli silah ve mühimmatlar ele geçirilirken, 2 şüpheli de gözaltına alındı. 

Dumlupınar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerinin 3 şahsın silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı yönünde bilgi alması üzerine şüphelilerin adreslerine sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Yapılan aramalarda; 2 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, 5 adet tabanca şarjörü, 93 adet tabanca fişeği, 181 adet tüfek fişeği, 4 adet kurusıkı tabanca fişeği, 2 adet altın arama detektörü, 4 adet el telsizi, 1 adet pala, 2 adet şiş, 13 adet silah bakımında kullanılan muhtelif malzeme ele geçirildi. 

Operasyonlar sırasında 2 şüpheli gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.