Düğün Salonları Hakkında Görüştük

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.07.2020 20:18:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
920 okunma
Google News

 Düğün Salonları Hakkında Görüştük

 

Soru : - 1 Temmuz itibariyle düğün sezonu açılmış oldu.. Covid 19  ile ilgili düğünlerde nasil bir değişiklik oldu ve bununla ilgili nasıl  önlemler aldınız.?
Çiğdem : Evet corona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir yapılamayan dugunler; 1Temmuz itibariyle belirlenen kurallar çerçevesinde yapılmaya başlandı...Kapılarımızı heyecanla açarken ; önceliğimiz hem gelecek olan misafirler hem de çalışanlarımıza sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlamak oldu.
 Soru :   -  Bunlar için nasıl önlemler aldınız?
Çigdem : Biliyorsunuzki Şubat ayında Dünya’da yayılmaya başlayan Korona virus yeni yeni gündemdeyken bizler toplantılarımızı yapıp; henüz Türkiye’ ye gelmeden hızlı önlem tedbirleirmizi almaya çalıştık. Bu tedbirlerin eksiksiz olarak uygulandığını gördük ve bunun neticesinde başarılı  bir dönem geçirdik Allahın izniyle.. Ve Türkiye’ye geldikten sonra da genelgeleri bekleyerek ve bu aşamada kendi tedbirlerimizi alarak süreci bekleme boyutuna geçtik.. Daha sonra 1 Temmuz itibariyle de yeni bir sürece başlamış olduk.. Önlemlerden kısaca bahsetmek gerekirse;  Genelgelere uymak bunun en kolay yolu aslında... Öncelikle çalışanları bilinçlendirmek, yetki ve sorumluluklarının bilincine varmak ve aynı zamanda düğün yapacak olan kişileri ve ailelerini de bilgilendirerek en hassas şekilde bu uygulamaları gerçekleştirmek oldu..
Kapı girişlerinden itibaren  - Dezenfekte  -  Maske takma -  Ateş ölçümleri gerçekleştirme ve çalışanların siperlikle ve hijyen kurallarına uyması Masa ve oturum şekilleri ve düzenleri...Birkaç sayacağımız örneklerden biri..
Soru :   - Sonuç olarak ne söylemek istersiniz? 
Çiğdem :  Sonuç olarak bu durumun zamanla daha yönetilebilir bir durum olduğunu hepimiz görmüş olduk.. Ve daha kaliteli daha seçici bir hal alarak,sağlıklı mutlu düğünlere en güzel şekilde ; var gücümüzle hizmet vermeye inşallah devam edeceğiz..Sevgi ve saygılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.