Dualarımız Kahraman Ordumuzun Zaferi İçin

Gündem Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2019 13:41:54
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1842 okunma
Google News

 

Dün saat 16:15'te başlayan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için, sabah namazında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Camilerde de Fetih Suresi okunarak Mehmetçiğimiz için dua edildi. 

Arifağa Cami'ni tıklım tıklım dolduran vatandaşlara Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcıları İsmail Aka ile Mehmet Ali Akar'da eşlik etti.
Yapılan duanın ardından Tavşanlı Belediyesi vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Başkan Mustafa Güler, namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet ederek "Şerefli ordumuzun Suriye'de terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda kahramanlarımıza muvaffakiyetler diliyor; Yüce Rabbim'den şanlı ordumuzu, kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçikle" dedi

Camii içerisinde TÜGVA Tavşanlı temsilciliği 500 adet  Fetih Suresi kitapçğı dağıttı, ayrıca camii çıkışında cemaate çorba ikramında bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.