DPÜ SEM birçok eğitim programıyla eğitim hizmetlerine devam ediyor

Eğitim Yayın: 15 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.02.2020 16:08:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2336 okunma
Google News

DPÜSEM birçok eğitim programıyla eğitim hizmetlerine devam ediyor…

DPÜSEM BAĞIMSIZ DENETÇİLERİN SÜREKLİ EĞİTİMPROGRAMI İÇİN YETKİLENDİRİLDİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül yaptığı basın açıklamasıyla, DPÜSEM’in bağımsız denetçilerin sürekli eğitim programı için yetkilendirildiğini bildirdi. Müdür Gül, “ Bağımsız Denetçilerin 3 yıllık dönem içerisinde en az 60 kredi temel mesleki konulardan olmak üzere, toplam 120 kredi karşılığı eğitimi tamamlama zorunluluğu kapsamında yapılacak eğitimin gerçekleştirilebilmesi için ; Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ile yapılan görüşmeler sonucunda 06.02.2020 tarihi itibari ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi  Bağımsız Denetçilerin Sürekli Eğitim Programı eğitimleri için yetkilendirilmiştir.” Açıklamasında bulundu.

DPÜSEM’in üniversitenin dışarıya açılan bir penceresi olduğunu kaydeden Gül, DPÜSEM eğitimlerinin sadece üniversite öğrencilerimize değil, açılan eğitimlerle ilgili herkese açık olduğunu kaydederek, DPÜSEM olarak uzman eğitim kadrosuyla eğitimleri başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Adalet Bakanlığı tarafından onaylı “Bilirkişi” eğitimlerini başarıyla verdiklerini ve yoğun ilgi gördüklerini kaydeden Gül, DPÜSEM ihtiyaç duyulabilen her alanda açtığı eğitim programlarıyla eğitim hizmetlerine devam ediyor. DPÜSEM eğitimlerinden yararlanmak isteyenlerin DPÜSEM web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından bilgiler alabilecekleri gibi, telefonla da bilgi alabilirler. sözlerine ekledi. Online olarak kayıtlarını yaptırabilirler” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.