DPÜ ENGELSİZ HAYAT TOPLULUĞU

Gündem Yayın: 07 Mart 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.03.2018 17:43:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2503 okunma
Google News

Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Hayat Topluluğu yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. 

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden DPÜ Engelsiz Hayat Topluluğu Başkanı Hasan Düşgül, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, DPÜ Engelsiz Hayat Topluluğu yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 

“ÖĞRENCİLERİMİZ GÖNÜLLÜ HAREKETLERİN İÇERİSİNDE OLMALI”

Öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkında olmaları gerektiğini, birlikte hareket etmeyi ve hayatı öğrenci toplulukları sayesinde daha net kavrayabileceklerini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Üniversitede okurken hayatı da en iyi tanıyabileceğiniz bir çağı yaşıyorsunuz. Konunuz yalnızca dersleriniz olmamalı, aynı zamanda hayatı anlama noktasında da bir şeyler yapmalısınız. Daha durgun bir hayattan daha hareketli bir hayata geçtiniz. Ortaokul, lise yıllarında aynı çevrenin insanlarıyla karşı karşıyaydınız, şimdi çok farklı çevrelerden gelen insanlarla aynı eğitim, öğretim ortamını ve ili paylaşıyorsunuz. Dolayısıyla hayatı anlamaya çalışın. Üniversite toplulukları gibi gönüllü hareketler size, hayatı anlama noktasında daha farklı imkanlar sunacaktır. Gençlerimiz sosyal sorumluluklarının da bilincinde olarak birlikte hareket etme kabiliyetlerini de geliştirerek hayata daha hazır hale gelirler. Gençlerimiz, üniversiteyi bitirmek kadar, üniversite yıllarında hayatı, ülkemizi, arkadaşlığı anlama noktasında daha gayretli olmalılar. 56 bin öğrencimiz var. 56 bin öğrencimizin en az yarısı bu faaliyetlerin içinde yer almalı” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.