Dpü Dpüsem'de Yeni Müdür Bülent Gül Göreve Başladı

Gündem Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2019 13:38:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3789 okunma
Google News

 

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde görev değişimi oldu. Rektör Prof.Dr. Kazım Uysal tarafından DPÜSEM Müdürlüğüne atanan Eski Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, görevi  Dr. Öğretim Üyesi Hakan Çelikol'dan devralarak yen, görevine başladı.

                DPÜSEM Müdürlüğü görevini devralan Öğr.Grv. A.Bülent Gül, "DPÜSEM'in Kütahya Dumlupınar Üniversitesi adına sertifika eğitim programa düzenleme ve sertifika verme yetkisinin sahip olduğunu  belirterek, " DPÜSEM'in, örgün, uzaktan ve karma olmak üzere ön lisans, lisans ve lisansüstü programları dışında verilecek tüm eğitim programları, ulusal ve uluslararası alanlarda her türlü belgelendirme düzenlemek, Üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirmesini destekleme amacı bulunmaktadır. Bugüne kadar birçok eğitim programına imza atan DPÜSEM'in bu amaçları doğrultusunda en iyi hizmeti vermek, toplumumuza ve eğitim kalitesine katkı sunmak, çeşitli işbirliği çalışmalarıyla topluma katkı sağlamak için çaba göstereceğiz. DPÜSEM bünyesinde bundan sonra açacağımız yeni sertifika ve eğitim programlarıyla DPÜSEM'in daha işlevsel ve aktif rol oynayan bir birim olmasına gayret sarf edeceğiz" dedi.

                Bu göreve kendini layık gören Rektör Uysal'a teşekkür eden Gül, DPÜSEM Müdür Yardımcılıklarına Domaniç Hayme Ana MYO Eski Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. İlker Vural ile Öğr.Grv. Ataullah Ünal'ın Rektör Prof.Dr. Kazım Uysal tarafından görevlendirdiğini bildirdi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.