DPÜ Domaniç Hayme Ana Myo’da Mezuniyet Çoşkusu

Gündem Yayın: 09 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 09.06.2022 16:03:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
354 okunma
Google News

DPÜ Domaniç Hayme Ana Myo’da Mezuniyet Çoşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)  Domaniç Meslek Yüksekokulunda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. Mezuniyet törenine öğrenci ve ailelerinin yanı sıra, Domaniç Kaymakam Muhammed Enes İpek, Domaniç Belediye Başkan Vekili, Şuayip Çakır, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ile öğrenci aile ve yakınları katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mezun öğrenciler adına konuşan Okul birincisi Ayşe Nur Yılmaz, okulda geçen iki yılı ile mezuniyet duygularını dile getirdiği konuşmasında, başta aileleri olmak üzere mezuniyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

            Mezuniyet töreninde konuşan Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek ile Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Gör.Türkmen Kalkan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamı dileyerek öğrencileri hayatta başarılı kılacak tavsiyelerde bulundular.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere başarı belgeleri Kaymakam Muhammed Enes İpek, Belediye Başkan Vekili Şuayip Çakır, Okul Müdür yardımcıları ile Bölüm Başkanları tarafından verildi. Mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler müzik eşliğinde kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

            Mezuniyet programının ardından törene katılanlara geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.