DOSTLAR EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

DOSTLAR EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

Gündem Yayın: 19 Şubat 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 19.02.2014 09:34:18
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3023 okunma
Google News

KÜTAHYA KAMU YÖNETCİLERİNDEN DOSTLAR EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

 

Kütahya Kamu Kuruluşlarının üst düzey yöneticileri Dostlar Eğitim Kurumlarına kutlama ziyaretinde bulundu. Yeni Eğitim Öğretime açılan Dostlar Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Nadi Sarıışık Konuklara Toplantı salonunda okul hakkında bilgiler verdi.Okulu gezen ve bilgiler alan Konuklar Böylesine modern bir eğitim-öğretim kurumunu İlimize kazandıran Nadi Sarıışık  ve emeği geçenlere teşekkür ederek,içtenlikle tebriklerini sundular..

  Dostlar Eğitim Kurumlarına yapılan bu ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İl Defderdarı Mehmet Saygı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr.Mithat Ekinci,Orman ve Su İşleri BölgeMüdürü KenanEryiğit,Güral Porselen İcra Kurulu Üyesi Naci Pekcan,Gazeteciler CemiyetiBaşkanı İhsan Tunçoğlu,Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

 Yönetim Kurulu Başkanı Nadi Sarıışık, Lise BölümüMüdürü MehmetPilevnelioğlu,İlkokul BölümüMüdürü MehmetAkarsu konuklara sıcak bir ev sahipliği göstererek, ziyaretten duydukları memnuniyeti  belriterek,teşekkürlerini sundular.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.