Dört Aileye “Akülü Araçlarını” Teslim Ettik

TAVŞANLI BELEDİYESİ’NE AKÜLÜ ENGELLİ ARACI TALEBİNDE BULUNAN 4 AİLEYİ ZİYARET EDEN BAŞKAN VEKİLİ ALİ ÖZDEN “ENGELSİZ YAŞAM İÇİN SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ” DEDİ

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2017 16:56:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4829 okunma
Google News


 

Tavşanlı’da engelli bireylerin her türlü ihtiyacına koşan Tavşanlı Belediyesi akülü sandalye taleplerini değerlendirerek ihtiyaç sahiplerini belirledi. Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden 4 aileyi ziyaret ederek akülü engelli araçlarını teslim etti. Moymul, Karakova, Dağçeşme ve Yeni Mahalle’de ikamet eden Merve Kocabaş, Hiranur Koca, Seviye Demir ve Fikriye Büyükmemo’nun mutlulukları görülmeye değerdi.

Başkan Vekili Ali Özden, sosyal belediyecilik alanında önemli projelere imza atan Tavşanlı Belediyesi’nin bu tür taleplere duyarsız kalmadığını ve ilçe merkezinde akülü araç ihtiyacının tamamen giderildiğini söyledi. Ali Özden “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze yapılan müracaatları en kısa sürede inceleyerek akülü araçlarımızı temin ettik. Bugün iki hasta vatandaşımız ve biri genç iki evladımıza araçlarını teslim ederek günlük hayatlarında bir nebze olsun engellerini aşmalarına yardımcı olmaya çalıştık. sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlayışının önemi ortadadır. Bizde kurum olarak üzerimize düşeni yaparak engelsiz bir yaşam için gayret gösteriyoruz” dedi.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.