Domuz Zannederek Vurdu

Domuz Zannederek Vurdu

Asayiş Yayın: 17 Şubat 2015 - Salı - Güncelleme: 17.02.2015 13:22:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4498 okunma
Google News

Domuz Zannederek Vurdu

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 50 yaşındaki İbrahim Y., çalılıkların arasından gelen ve kendisi gibi ava çıkan 35 yaşındaki Necati Uslu'yu domuz sanarak av tüfeğiyle ateş edip öldürdü. Cesedi saklayan i.Y., daha sonra jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Olay geçen pazar günü akşam saatlerinde Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Akçaköy yakınlarında meydana geldi. Akçaköy'de oturan İbrahim Y.  ile komşu Akçaşehir Köyü'nde oturan Necati Uslu birbirlerinden habersiz ava çıktı. İbrahim Y. çalılıkların arasından gelen Necati Uslu'ya domuz sanarak yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş etti. Domuz vurduğunu sanan İbrahim Y., çalılıklara doğru gittiğinde Uslu'nun cesediyle karşılaştı.

Öldürdüğü Necati Uslu'nun cesedini yaklaşık 500 metre sırtında taşıyıp bir köprünün altında saklayan İbrahim Y.  daha sonra evine gitti. Akçaköy  köylüleri de avdan geri dönmeyen Necati Uslu'yu aramaya başladı.

İbrahim Y. dün jandarma karakoluna giderek Necati Uslu'ya domuz sanarak ateş ettiğini, cesedini de köprünün altında sakladığını itiraf etti. Necati Uslu'nun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri gözaltına alınan ibrahim Y.'in sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.