Domaniç ormanları uyarısı

Gündem Yayın: 02 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 02.06.2020 09:30:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3145 okunma
Google News

  Domaniç ormanları uyarısı

 

 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Domaniç orman ve yaylalarında bir firmaya bakır madeni adı altında altın arama ruhsatı verildiğini belirterek, “Bazen nereye ne izinler verdiğinize Google Earth’den bakmayın. Bu güzel yeşilliği, bu su havzasını Osmanlı’nın ilk kuruluşu dediğimiz bu bölgeleri kendiniz gelin ve görün” dedi.MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Domaniç orman ve yaylalarında bir firmaya bakır madeni adı altında altın arama ruhsatı verildiğini belirterek, “Bazen nereye ne izinler verdiğinize Google Earth’den bakmayın. Bu güzel yeşilliği, bu su havzasını Osmanlı’nın ilk kuruluşu dediğimiz bu bölgeleri kendiniz gelin ve görün” dedi.

 

 

“‘Domaniç’i görmeden Alp Dağları ile ilgili bir yorumda bulunmayın’ deriz. Çünkü hem kuruluşumuzun timsali olan Domaniç, yaylaları ve dağları ile tanıtabilirsek dünya çapında bir turizm merkezi olacak. Biz bu güzelliği tanıtıp, burayı ikinci bir Alp Dağları yapalım derken, Murat Dağı’nda yaşadığımız burada da başımıza geldi. Tabii ki Türkiye’de madenciliği geliştireceğiz; ama bazen nereye ne izinler verdiğinize lütfen haritalardan ve Google Earth’den bakmayın. Burada maden olup olmadığı bile belli değil; ama şimdi alan firma mecbur ruhsatını kaybetmemek için bu güzelim arazide kazı çalışmalarına başlıyor.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.