Domaniç AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na Ergül Yiğit Seçildi

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2018 10:18:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2516 okunma
Google News

Domaniç ilçesinde yapılan AK Parti 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlığa Ergül Yiğit seçildi.

Domaniç Ak Parti Gençlik Merkezi Salonu’ndaki kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kongrede, sırasıyla Domaniç Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Domaniç Ak Parti Kadın Kolları eski Başkan Zeliha Ceylan, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş birer konuşma gerçekleştirdiler.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, “Kongre süreçlerinden sonra kocaman bir salon tutacağız. Martın sonuna kadar Kadın Kolları şenliği yapacağız. Kongre sürecini tamamlayalım. Coşkulu bir toplantı yapalım, Milletvekillerimizi getirelim, Domaniç’imizin Taleplerini aldık. Bende takipçisi olacağım. Onları konuşalım, köylerimizden beldemizden vatandaşlarımızı alalım Domaniç’te Ak Parti nerde? Ak Partide siyaset nasıl yapılır? onu gösterelim ve 2019 startını buradan verelim. Domaniç Kütahya adına baktığımızda 13 ilçemizden namı en büyük, kıymeti en yüksek olan Dumlupınar ile beraber iki ilçemiz. Kütahya’nın ilçelerini Kütahya’ya gelen misafirlerimiz zikretmeden geçerler bazen ama mitinglerde, siyasi toplantılarda Domaniç’in ve Hayme Ana’nın ismi yazılmadan ismi orda söylenmeden onlarla ilgili hatibin kalbi muhabbeti ortaya konmadan bir program gerçekleşmiş değil. Dolayısıyla bazen söylerler Domaniç küçük, ben kesinlikle kabul etmiyorum. Çünkü ben Domaniç’i tanıyorum. Domaniçli kardeşlerimi biliyorum. Domaniç’in bizler için ne ifade ettiğini de biliyorum. Dolayısıyla sizler ve bizler güçlü olacağız, kararlı olacağız, hep birlikte çalışacağız ve 2019 hedeflerine layıkıyla ulaşacağız ” dedi.

Tek liste halinde yapılan kongrede sonucunda Ergül Yiğit, AK Parti Domaniç Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Domaniç Kadın Kolları Kongresine, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Domaniç AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.