Dolara inat zam yapmıyor

Ekonomi Yayın: 10 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.10.2018 11:06:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7267 okunma
Google News
Dolara inat zam yapmıyor
GÖRÜNTÜLÜ
Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde  bir esnaf, doların artışı nedeniyle neredeyse yüzde 40’a varan sektöründeki zamma tepki olarak eski fiyatlar üzerinden ürünlerini satmaya devam ediyor. 
Tavşanlı ilçesi aşağı sanayi sitesinde madeni yağlar satışı yapan Etem Uçar, doların artışı nedeniyle neredeyse yüzde 20 ila yüzde 40’a varan sektöründeki zamma tepki olarak stoklardaki ürünleri bitirene kadar eski fiyatlar üzerinden satmaya devam ediyor. 
"Dolara inat eski fiyat" diyerek tepkisini dile getiren Etem Uçar, ayrıca işyerinin dış cephesine afiş asarak ürünlerine zam yapmadığını belirtti. 
Ürünlerini her ne kadar dolarda artış olsa da eski fiyattan satmaya devam ettiğini söyleyen işyeri sahibi Etem Uçar; " Sanayide araçların yağ, filtre değişimi, diğer radyatör, fren ve direksiyon sıvılarının ücretsiz değişimi konusunda hizmet veriyoruz. Alış fiyatlarımızın üzerine sürekli zam geliyor, ancak biz dolara inat, stokçulara inat, ilk bahardaki satış fiyatları üzerinden hala satışlarımıza devam ediyoruz. Fiyatlarımıza zam yapmadık ve stoklarımız tükenen kadar da yapmayacağız. Halkımızın yararına aynı şekilde kaliteli ve ucuz bir şekilde satışlarımıza devam ediyoruz. Artan dolar farkını müşterilerimize yansıtmayacağız. 
Şu anki satış fiyatlarımız internet alışveriş sitelerinden daha aşağıdadır."diyerek kış mevsiminin yaklaştığı bugünlerde araçların antifrizlerinin ölçülmesi gerektiğini, bu hizmeti de ücretsiz olarak müşterilerine sağladıklarını ifade etti. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.