DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Yaşam Yayın: 27 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 27.06.2016 13:41:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2587 okunma
Google News

BEYAZAY DERNEĞİ, HELVACI İLE ERASLAN’A DUYGULANDIRAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI 

Kütahya Beyazay Derneği tarafından organize edilen iftar yemeği akabinde Kütahya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat HELVACI ile Beyazay Derneği mensubu Ali İhsan ERASLAN’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Beyazay Derneği Başkanı Halil BİLGİÇ ile başkan yardımcısı Ümran ÖZTÜRK öncülüğünde gerçekleştirilen İftar proğramı akabinde Basın Yayın Müdürü Nihat HELVACI ile Beyazay Derneği mensubu Ali İhsan ERASLAN’a için yapılan doğum günü pastası alkışlar içerisinde dernek bahçesine getirildiğinde HELVACI ile ERASLAN şaşkınlığını gizleyemedi. 
25 Haziran tarihinde doğan Nihat HELVACI ile Ali İhsan ERASLAN için yaş pasta hazırlayan Beyazay Derneği Başkanı Halil BİLGİÇ ile başkan yardımcısı Ümran ÖZTÜRK, hazırladıkları pastayı HELVACI ile ERASLAN sundular. Yapılan sürpriz karşısına mutlu olduğunu ifade eden Nihat HELVACI ile Ali İhsan ERASLAN Beyazay Derneği Yönetimi’ne teşekkür ettiler.

Kütahya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat HELVACI “Beyazay Derneği gerçekten büyük bir aile. Bu büyük ve güçlü ailenin bir parçası olmak çok güzel. Büyük bir aileyle doğum günü kutlamanın ayrıcalığı ve mutluluğu ise bambaşka” dedi.
Beyazay Derneği mensubu Ali İhsan ERASLAN ise Özel günler, aileyle ve dostlarla kutlandığında daha da bir anlam kazanıyor. Doğum günü sürpriziyle beni ve Nihat HELVACI kardeşimi şaşırttığınız ve duygulandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte aynı dayanışma, sevgi, saygı içerisinde Beyazay Derneği için başarılarımızı daha da artıracağız.” Şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.