Doğru Ve Tarafsız Haber İçin

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 26.07.2020 10:29:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1168 okunma
Google News

DOĞRU VE TARAFSIZ HABER İÇİN
HER ZAMAN GAZETECİLER VE BASIN MENSUPLARINA İHTİYACIMIZ VAR
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Erbaş, sosyal medya üzerinden algı amaçlı paylaşımların arttığını bu nedenle de günümüzde doğru haber alma adına Gazeteci ve basın mensuplarının ne kadar önemli bir görev yaptığının bir kez daha anlaşıldığını ifade etti.

BASIN MENSUPLARI BÜYÜK FEDEKARLIKLARLA GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMEKTEDİR
Basın mensuplarının büyük fedakarlıklarla görevlerini yerine getirdiğini söyleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş  ;”Her yıl 24 Temmuz'da Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte "Basından Sansürün Kaldırılışının" yıldönümünü kutluyoruz. Topumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Böylesine önemli bir misyonu üstlenen gazetecilerin, bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, görevlerini büyük bir fedakarlık ile yerine getiren basın mensuplarına sağlık, mutluluklar ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim."açıklaması yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.