Doğayı Korumanın Tek Yolu, Çocukların Eğitimi

Yaşam Yayın: 03 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2017 18:47:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4669 okunma
Google News

Doğayı Korumanın Tek Yolu, Çocukların Eğitimi…
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü gelecek kuşağımız olan çocuklara erken yaşta doğa, çevre, orman bilincini ve ağaç sevgisini kazandırmayı amaçlıyor.
Kütahya ve çevresinin yeşil alanlarını çoğaltarak gelecek nesillere en önemli mirası bırakabilmek için çalışmalarını sürdüren Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü 21 – 26 Mart Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerle birlikte olmayı sürdürüyor.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün topluma ulaşmada düzenlediği etkinliklerin başında çocuklara ve gençlere yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikler yer alıyor. Doğalar Köyü İlköğretim Okulu 1-2-3 ve 4. Sınıf öğrencileri ile düzenlenen etkinlik ile  çocuklara ağacın, ormanın, hayvanların ve dostluğun ne denli önemli olduğu anlatılırken, dikilen fidanlar ile de farklı bir gün yaşamaları sağlandı.
Kütahya Orman İşletme Müdürü Serkan Karakurt, Çöğürler Orman İşletme Şefi Hasibe Doğan tarafından yapılan etkinlik, Doğalar Köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Hatice Handan Güven  ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Okul bahçesine dikilen 50 adet karaçam ve sedir fidanı ve minik öğrencilere dağıtılan hediyeler günün güzel bir şekilde noktalanmasını sağladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.