DOĞA GÖNÜLLÜLERİ FİDAN DİKTİ

DOĞA GÖNÜLLÜLERİ FİDAN DİKTİ

Yayın: 11 Mayıs 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 11.05.2015 18:22:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2596 okunma
Google News

DOĞA GÖNÜLLÜLERİ FİDAN DİKTİ

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI /  DHA            

Tavşanlı Doğa gönüllüleri etkinliklerine devam ediyor. Olta Balıkçıları Doğayı Koruma Derneği tarafından Anneler Günü dolayısıyla fidan dikim gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Tavşanlı’da doğayı korumak için neler yapılabilir konusunda Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Müftülük Yardımcısı, Belediye Temizlik işleri Müdürü, bazı okul Müdürleri, STK temsilcileri ve doğa gönüllüleri katıldığı bir toplantı yapıldı ve ortak kararlar alındı.

Doğa gönüllüleri alınan karar doğrultusunda ilk etkinlik Köse Kalfa mesire alanının çöplerini toplanması olmuştu. Gönüllüler etkinliklerini Anneler gününde de devam etti. Tavşanlı Olta Balıkçıları Doğayı Koruma Derneği organizasyonun da Kayaboğazı barajında fidan dikim etkinliği düzenledi.

Konuyla ilgili sosyal medyadan düşüncüleri dile getiren doğa gönüllüsü Erdinç Ekiz, “Tavşanlı sevgili doğa gönüllüleri bugün Tavşanlı Olta Balıkçıları Doğayı Koruma Derneği’nin davetlisi olarak Kayaboğazı barajında fidan dikme etkinliğine davetliydik. Fidanları elleri öpülesi tüm annelere hediye ediyoruz anneler gününüz kutlu olsun. TASOB üyelerine teşekkür ederiz iyi ki varsınız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.