DİYANET-SEN TOPLANTISINI GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPTI

Gündem Yayın: 22 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2017 15:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3347 okunma
Google News

DİYANET-SEN İLÇE DİVAN TOPLANTISINI GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPTI
 

Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanlığı İlçe Divan toplantısı Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 
Kur’an tilavetiyle başlayan divan toplantısına; Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkan Yard. Ülfet Balon, Ali Gümüş, Kadir Birlik, Numan Küçükçakır, Yüksel Adıgüzel, Osman Arslan, Gediz Diyanet-Sen İlçe Gediz Yönetimi Üyeleri, Merkezde ve Köylerde görev yapan sendika üyeleri katıldı.
 
Başkan Saraoğlu yapmış olduğu konuşmasında; “Camilerimizi din görevlilerimizden ayrı düşünmek mümkün değildir. Çünkü günün beş vaktinde camide bulunan, hatta zamanlarının çoğunu camide geçiren din görevlilerimiz, cami ile iç içe olmuşlar, adeta cami ile özdeşleşmişlerdir. Sadece camiye gelen cemaatle yetinmemiş görev yaptıkları yerlerdeki hastalar, çocuklar, yetimler, öksüzler, fakirlere de yakın ilgi göstermiş onların dertleriyle yakından ilgilenmişlerdir. Bu nedenledir ki; toplumda din ve sosyal hizmet gönüllüleri olarak çalışan Din Görevlilerimize gereken önemin verilmesi, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan camilerimizin fonksiyonlarını, ferdi ve toplumsal hayatımızdaki yeri ve önemini daha iyi ortaya koyabilmek, yeni yetişen nesillerimiz üzerinde iletişimi sağlayabilirsek toplumumuzla Allah’ın bize vahiy ettiği hurafeden arınmış İslamiyet’i toplumumuza aktarabilirsek olumsuzluklar bir daha başımıza gelmeyecektir. Sizleri burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyorum. ”dedi
 
Program sonunda Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, Başkan Saraoğlu’na Diyanet-Sen armalı kahve fincan takımı takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.