Diyanet-Sen’den Kızmaz’a plaket ve ödül

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 13:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1491 okunma
Google News

Diyanet-Sen’den Kızmaz’a plaket ve ödül
Diyanet-Sen’den Kütahya Şubesi, Diyanet TV tarafından düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Kütahya’dan katılarak dereceye giren Selman Kızmaz’ı ödüllendirdi.

 


Geçtiğimiz günlerde, Diyanet TV tarafından düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında, ilk önce haftanın birincisi, ardından da Türkiye 3’üncüsü olan Selman Kızmaz’a tebrikler devam ediyor.
Diyanet-Sen’den Kütahya Şubesi de, Kızmaz’ı plaket ve altın ödülü ile ödüllendirerek tebrik etti. 
Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızmaz’ın gösterdiği başarı ile camia olarak gurur duyduklarını belirtti.
Kızmaz’ın başarılarının devamını dilediklerini de ifade eden Kocaçoban, “Alipaşa camimizin müezzinlerinden Selman Kızmaz kardeşimiz, Türkiye genelinde düzenlenen bir yarışmada ilimizi temsil ederek başarı elde etmiştir. Bu başarı bizleri ve camiamızı son derece mutlu etmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Rabbim başarılarını daim eylesin” diye konuştu.
Plaket ve ödül takdimine katılan sendikanın yönetim kurulu üyeleri de Kızmaz’ı tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.