DİYANET İŞLERİ BAŞKAN VEKİLİ DR.EKREM KELEŞ GEDİZ'DE

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2017 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2017 17:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5181 okunma
Google News

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN VEKİLİ DR.EKREM KELEŞ YENGESİ ELMAS KELEŞ'İN CENAZESİNE KATILMAK ÜZERE GEDİZ’E GELDİ

Diyanet İşleri Başkanvekili Ekrem Keleş'in yengesi, İlçemiz doktorlarından Besim Keleş'in eşi ve Özyurt Mahalle Muhtarı Yahya Uzan'ın ablası olan merhume Elmas Keleş, bugün cuma namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Diyanet İşleri Başkan Vekili Dr. Ekrem Keleş, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Doktor olan ağabeyi Besim Keleş'in vefat eden eşi avukat Elmas Keleş'in cenaze törenine katılmak üzere Gediz'e gelen Diyanet İşleri Başkanvekili Ekrem Keleş, İlçe Müftülüğünü ziyaretinin ardından cuma ve cenaze namazı için Ulu Cami'ye geçti.

Burada minbere çıkan Dr.Ekrem Keleş, ölüm hakkında cuma hutbesi verdi. Keleş, daha sonra cuma namazının ardından da yengesi Elmas Keleş'in cenaze namazını kıldırdı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, merhuma Allahtan rahmet, cenaze töreninde hazır bulunan sevenlerine başsağlığı dilerken, ailesine de sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Elmas Keleş'in cenazesi, kılınan cenaze namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.