Dış Paydaşlar çalıştayı gerçekleşti

Ekonomi Yayın: 03 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 03.10.2019 15:17:39
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2277 okunma
Google News

Dış Paydaşlar çalıştayı gerçekleşti

Tuna İşleyen 

GÖRÜNTÜLÜ 

  Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının Dış Paydaşı 2020 - 2023 stratejik plan toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, dış paydaşlar, Tavşanlı Protokolü,  İl Ticaret Odası temsilcileri, komşu ilçelerden ticaret odası temsilcileri, Tavşanlı Sivil Toplum Kuruluşları ve daire amirleri katıldı.

Program yöneticisi  Banu Yüksel   tarafından açıklamalar yapıldıktan sonra tüm paydaşlara söz verilerek Tavşanlı için neler yapılabileceği konuları üzerinde duruldu.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhami Aydın yapmış olduğu açılış konuşmasında şunları söyledi, "Değerli katılımcılar, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi odamızın Akreditasyon çalışmaları gereği düzenlemiş olduğumuz toplantımıza hoş geldiniz.

Çatı kuruluşumuz-TOBB-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin - 2002 yılında programa aldığı Odaların Akreditasyon sistemine geçiş süreciyle, Odamız 2016 yılında bu sisteme dahil olmuştur. Yani Odaların  gerek Yönetim, -gerek personelin,  güvene dayalı kaliteli hizmet anlayışının amaç olduğu bu sisteme 9001-1002-Kalite Yönetim Belgeleri ile Odamız adına Tescil Edilmiştir.Çağa ve Gelişen ülke şartlarına göre bölgemizin  kamu yararına ve iş dünyamızın , üyelerimizin yararına olacak her konuda girişim program, proje ve hizmetlerde inisiyatif alıp görevlerimizi yapmaktayız. Değerli katılımcılar,Akreditasyon Güven demek-Kalite demek,21.Yüzyılın küresel Ekonomi anlayışında Akreditasyon uygulamaları önemli hale gelmiştir. Çünkü Hizmet Ticaretinin hızla geliştiği dönemden geçiyoruz.Hizmet alanındaki Akreditasyon faaliyetleri mal Ticaretinden önemli hale gelmektedir.Günümüzde güven veren , Kaliteli olan ve Markalaşan iş kolları rekabette her zaman öne çıkıp yaşadığımız coğrafyanın marka değerine katma değer oluşturuyor. Bundan dolayı da odamızın Akredite Oda olması, iç paydaşlarımızla stratejik planımızın gelişmesine, yapacağımız dış paydaş Çalıştaya azemi önem vermekteyiz. Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi Odası olarak, katılım sağlayan, yaşadığımız bu coğrafyanın istihdamına, gelişimine destek veren herkese teşekkür ediyor, çalıştayın hayırlı olmasını temenni ediyorum."  

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise yapmış olduğu konuşmada toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek şu cümlelerle görüşlerini açıkladı, " Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının 2020 - 2023 vizyoner yapısını yeniden oluşturmak ve ortaya çıkarma konusunda dış paydaşlarla yaptığı bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ticaret odaları bulundukları il ve ilçelerde ekonomik hayatın hem bugünü hem de geleceği ile ilgili söz sahibi olan üyeleri ile aynı zamanda şehrin sosyal ve kültürel yapısına katkı sağlayan , bu anlamda da ekonominin gelişimi açısından da temel unsurlarından bir tanesi Tavşanlı Ticaret Odasının geçmişten günümüze sahip olduğu değer hem üyeleri tarafından hem de Türk toplumu tarafından bilinen bir gerçektir. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu yapı gelişerek aynı zamanda Türkiye ekonomisinin gerçekleriyle örtüşerek Tavşanlı ölçeğinde de ekonominin sağlam zemine dayanması açısından yatırımcılar açısından kendi öz kaynakları, kendi insanları ile yol devam konusunda da kararlık ile devam etmesini diliyoruz." dedi.

Toplantı sonrasında hazırlanan anket soruları dış paydaşlar tarafından tek tek değerlendirilmesi ile toplantı sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.