Diriliş Şehr-i Domaniç Kitabı Çıktı

Kültür Yayın: 07 Kasım 2017 - Salı - Güncelleme: 07.11.2017 12:44:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4749 okunma
Google News

Diriliş Şehr-i Domaniç Kitabı Çıktı

 

Domaniç Belediyesi'nin kültür hizmeti olarak Arkeolog Nil Bal tarafından hazırlanan Diriliş Şehr-i Domaniç Kitabı çıktı.

Kitabın ilk bölümünde Domaniç'in tarihi yerleri ele alınırken, II. bölümünde ise geçmişimizi unutmamak, gelecek nesillere geçmişimizi aktarmak için kurulan Kültür Evi ele alınmış.

Basın açıklaması yapan Domaniç Belediye Başkanı  Sahvet Ertürk "kuruluşun topraklarında doğmuş ve yaşama şerefine nail olmuş ve muazzam bir imparatorluğun tohumlarının atıldığı Domaniç'i anlamak ve anlatmak adına Arkeolog Nil Bal kardeşimizin emeğine sahip çıkarak hazırladığı kitabı Domaniç Belediyesi'nin kültür hizmeti olarak kitap severlerin hizmetine sunduk. Bizlerin yegane amacı tarihi ve kültürel noktalarda Yörük ve Türkmen olmanın şuuruyla Domaniç'i gelecek nesillere emanet etmek olacaktır. Domaniçli yazarların her zaman arkasında olacaklarını da belirten Başkan Ertürk Domaniç sosyal ve kültürel açıdan Türkiye ve dünya çapında bir hazinedir" dedi.

Kitap Egemen yayınlarından çıkmış olup, 240 sayfadan oluşuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.