Direksiyon başında bayılarak ağaca çarptı

Direksiyon başında bayılarak ağaca çarptı

Asayiş Yayın: 06 Nisan 2014 - Pazar - Güncelleme: 06.04.2014 16:12:16
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3390 okunma
Google News

 

Özel bir şirkette servis şoförlüğü yapan ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen sürücü direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirerek bayması sonucu servis minibüsü kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Kazada servis şoförü yaralandı.

 

Kaza gece 01,00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Fatih İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Özel bir şirket için işçi servisi yapan Mehmet Ali Gönülce kullandığı 43 S 272 plakalı minibüs ile işçileri evlerine götürdüğü esnada direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirerek bayılmasıyla yoldan çıkan minibüs kaldırıma çıktıktan sonra ağaca çarparak durdu. Kazada sürücü Gönülce hafif şekilde yaralanarak olay yerine kısa sürede gelen 112 acil sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından vatandaşların yardımıyla minibüsten indirilip ambulansa alındıktan sonra DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Kazada minibüs içinde bulunan yolcular başka bir servis minibüsüyle hastaneye kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.