DİN İŞLERİ YÜKSEK KURULU ÜYESİ ZEKİ SAYAR KÜTAHYA’DA

Gündem Yayın: 21 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 21.03.2017 10:22:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3476 okunma
Google News

DİN İŞLERİ YÜKSEK KURULU ÜYESİ ZEKİ SAYAR KÜTAHYA’DA
Kütahya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen çalıştaya katılmak üzere Kütahya’ya gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar da hazır bulundu. 

Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Kütahya programı hakkında bilgiler verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Nayir, Zeki Sayar’a teşekkür ederek başarılar diledi. 

Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaretinin ardından Kütahya İl Müftülüğü personeli ile bir araya geldi, fetvalarda karşılaştıkları sorunları dinledi, sosyal, aile ve ticari hayata ilişkin soruları yanıtladı. 

Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Kayar’ın Kütahya programı Kütahya Gençlik Merkezi Has Odada gerçekleştirilen sohbet ile devam etti. 

Programa, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile daire müdürleri katıldı. 

Zeki Sayar, Din İşleri Yüksek Kurulu’nun misyonu, sorumluluğu hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.