Dikilen Fidanlar Yarınlara Armağan

Gündem Yayın: 26 Mart 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 26.03.2018 13:51:56
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2165 okunma
Google News

Dikilen Fidanlar Yarınlara Armağan
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Gediz Orman İşletme Müdürlüğü, “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” etkinlikleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz 6 bin 700 adet fidan dağıttı.

Gediz Orman İşletme Müdürlüğü önünde “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” dolaysıyla tören düzenlendi. Törene Gediz Orman İşletme Müdürü M.Merih Aydın, Orman İşletme Şefleri, görevli personel ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler kapsamında vatandaşlara lokma ikram edildi ve Orman Genel Müdürlüğü simgesini taşıyan şapkalar ve çocuklar içinde balonlar dağıtıldı. 

22 Mart günü ise Kredi Yurtlar Kurumu ile Eski Gediz Beldesinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikim etkinliğinde 500 adet karaçam ve 400 adet sedir fidanı toprakla buluştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.