DGS Öncesi ve Sonrası Adlı Seminer Gerçekleşti

DGS Öncesi ve Sonrası

Eğitim Yayın: 09 Mayıs 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2015 10:59:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3471 okunma
Google News

DGS Öncesi ve Sonrası  Adlı Seminer Gerçekleşti

Dumlupınar üniversitesi Tavşanlı MYO Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında ‘DGS öncesi ve sonrası’ adlı seminer ve söyleşi düzenlendi. 

Düzenlenen etkinliğe Konuşmacı olarak Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm başkanı Öğr.Grv. Evren Başar , Gazi Ünv. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Ümit Danacı, Nursan Kablo A.Ş Üretim Mühendisi İslam Şahin ve Okt. Eyüp Aacar katılmışlardır. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personeli, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri etkinliğe iştirak etmişlerdir. Program Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Evren Başar ’ın Dikey geçiş sınavı hakkında semineri ile başlamıştır. Devamında eski öğrencilerimizin ‘DGS öncesi ve sonrası ‘ söyleşisi ile devam etti. Söyleşide Gazi Ünv. İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Ümit DANACI’ Dikey geçiş sınavı kazanmak size bağlı inanırsanız gerçekten kazabilirsiniz. Ben bir yıl önce sizin oturduğunuz yerdeydim ve kazanmanın hayalini kuruyordum inandım ve kazandım’ dedi. Nursan Kablo A.Ş Üretim Mühendisi, Fırat Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği mezunu İslam ŞAHİN’ Yapacağınız iyi bir tercih sizin geleceğinizi etkileyecektir o yüzden DGS sizin çok önemlidir’ diye konuştu.  Kapanışta plaket ve teşekkür belgerini Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mdr. Yrd. Dr. Abdullah TUĞCU ve Öğr. Grv. Ahmet USLU konuşmacılara takdim etmiştir. Etkinliğimiz katılımcılar ile öğrenci arkadaşların toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.