DEVLET BAHÇELİ KÜTAHYA'DA

DEVLET BAHÇELİ KÜTAHYA'DA

Siyaset Yayın: 07 Mart 2014 - Cuma - Güncelleme: 07.03.2014 18:33:21
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
4159 okunma
Google News

Bahçeli; demokratik açılım paketi ihanet paketidir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kütahya’yı ziyaret etti.

Atlılar ve mehter takımı ile karşılanan Devlet Bahçeli, Cuma namazı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya seçim bürosunun açılışımı gerçekleştirdi.

Daha sonra seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Bahçeli, hükümeti demokratik açılım paketiyle eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Türkiye demokratik açılım zırvasıyla Oslo’da başlayan, İmralı’da coşan ve Kandil’de noktalanmak istenen Kuzey Kürdistan özerlik yönetimi oluşturma konuları Türkiye’de Pkk’yı cesaretlendirmiş ve 2014 yılını özerklik yılı olarak 30 Mart’tan sonra ilan edeceklerini söylemektedirler. Demokratik açılım bu yönüyle Türkiye’nin bir ihanet açılımı olarak tarihe kayıt düşecektir” dedi.

 Devlet Bahçeli;   “11 yıl içerisinde açlık, ahlaksızlık, asayişsizlik ve adaletsizlik sürekli artmıştır. Öbür taraftan Türkiye demokratik açılım zırvasıyla Oslo’da başlayan, İmralı’da coşan ve Kandil’de noktalanmak istenen Kuzey Kürdistan özerlik yönetimi oluşturma konuları Türkiye’de Pkk’yı cesaretlendirmiş ve 2014 yılını özerklik yılı olarak 30 Mart’tan sonra ilan edeceklerini söylemektedirler. Demokratik açılım bu yönüyle Türkiye’nin bir ihanet açılımı olarak tarihe kayıt düşecektir. Şimdi Kütahya’dan sesleniyoruz. 3-4 gün evvelde Meclis’te yeni bir paket demokratikleşme paketi altında bu özerk yönetimi şekillendirecek, ona meşruiyet kazandıracak ona hukuki destek sağlayacak bir ihanet paketi daha çıkmıştır. Bütün bunların hepsini gördüğümüz zaman Türkiye bölünmenin eşiğine gelmiştir. Değerli vatandaşlarım bu 11 yıllık iktidar döneminde olmuştur. Şimdi Kütahya’dan sesleniyorum. Türkiye’yi kimseye böldürttürmeyiz. Türkiye’de bölücü terörle Kürt kökenli kardeşlerimizi birbirine karıştırmayız. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim bin yıllık kardeşlerimizdir”

 Bahçeli; Demek ki Türkiye’nin balını kaymağını sen yiyormuşsun

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli” Başbakan’ın bir televizyon programında bir gazetecinin “çok çalışıyorsunuz  Gece gündüz geliyor, gidiyorsunuz bu kadar ağır yüke karşı sağlığınızı nasıl koruyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz diyor. Balla kaymakla diyor. Allah söyletiyor. Üç öğün bal kaymak yiyorum diyor. Demek ki Türkiye’nin balını kaymağını sen yiyormuşsun da haberimiz yok.

 “Böyle bir yolsuzlukla, rüşvetle bu ülke yönetilemez. Şimdi herkesi suçluyor. Herkese hakaret ediyor. Kimisine haşhaşi diyor, kimisine ininize gireceğim diyor. Öbürüne bilmem ne diyor. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Geçenlerde de televizyonun bir tanesinde dört değerli basın mensubuyla sohbeti var. Türkiye ve dünya meseleleri üzerinde konuşuluyor. Türkiye üzerinde yolsuzluk meseleleri konuşuluyor. Sonra da özel ilişkiler çerçevesinde de Recep Tayyip Erdoğan’ı halka büyük bir ölçüde sevdirecek sorular karşılıklı alınıyor veriliyor. Bu arada da efendim çok çalışıyorsunuz . Gece gündüz geliyor, gidiyorsunuz bu kadar ağır yüke karşı sağlığınızı nasıl koruyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz diyor. Balla kaymakla diyor. Allah söyletiyor. Üç öğün bal kaymak yiyorum diyor. Demek ki Türkiye’nin balını kaymağını sen yiyormuşsun da haberimiz yok. Yoksa bu 1 milyar dolar nerden gelecek. Şimdi kalkmış bal ve kaymak yediğini söylüyor. Daha buna benzer bir çok konular var”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.