Devlet Bahçeliye Bağlıyız Ziyareti

Devlet Bahçeliye Bağlıyız Ziyareti

Siyaset Yayın: 27 Aralık 2015 - Pazar - Güncelleme: 27.12.2015 10:11:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3157 okunma
Google News

MHP KÜTAHYA TEŞKİLATI, DEVLET BAHÇELİ’YE BAĞLILIK VE SADAKAT ZİYARET”İN DE BULUNDU 

MHP Eski Milletvekili Alim IŞIK, İl Başkanı Mehmet Ali Türker, ve Merkez İlçe Başkanı Ferhan Yıldırım, Eski İi başkanı Erol Alpertürk, Eski İlçe Başkanı Metin Belek, İl ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

“BAĞLILIK VE SADAKAT” duygu ve düşüncesi ile MHP Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Mehmet Ali Türker tarafından Genel Başkan Bahçeli’ye bir dosya sunuldu.

Ziyarette İl Başkanı tarafından, 7 Haziran ve 1 Kasım da gerçekleşen Genel seçimleri hakkında bilgi verilirken, MHP Kütahya teşkilatları olarak Genel başkan Devlet Bahçeli ile birlikte çalışmaktan duyulan onur ve mutluluk duyguları dile getirildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli de, partinin birlik, beraberlik ve huzur ortamını kimsenin bozmaması gerektiğini, bu tür girişimlerinde sonuçsuz kalacağını, ayrıca bozgunculuk ve fitne çıkaranlara asla müsaade edilmeyeceğini ve gereken yasal işlemlerin de yapılacağını söyledi.

Bu süreçte birlik ve beraberliğin ön planda olması gerektiğini söyleyen Bahçeli, Kütahya teşkilat yöneticilerine, partililere ve tüm Kütahyalılara selamlarını iletti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.