Dev yuva şaşırttı

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2020 12:49:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1482 okunma
Google News

Dev yuva şaşırttı

 

TUNA İŞLEYEN /  GÖRNÜNTÜLÜ

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaban arılarının bir bahçe evinin çatı arasına yaptıkları dev yuva, ilgi çekiyor.

Tavşanlı ilçesi Tepecik Beldesi yolu üzerinde bulunan bahçe evinin çatı aralığındaki kiremitlerin altına arıların yaptığı yuva ilgi odağı oldu.

Tavşanlı ilçesi Emet karayolu üzerinde bahçe evi sahibi Mehmet Er, " Daha önceden bahçe evimde hırsızlık olmuştu. Ben de kamera kurdurdum. Sonra kameradan bir gün bir baktım çok tuhaf renklerde bir kuş ve yuvasının olduğunu fark ettim. Ona bakmaya çatıya çıktığımda gördüm yuvayı. Bu yuvayı ilk gördüğümde ne olduğunu anlayamadım. Çok tuhaf bir yapısı var. Sonradan internet üzerinden yaptığım araştırma sonucunda yabani arı yuvası olduğunu öğrendim. Bu yuvanın hemen üzerinde kuş yuvası da var. Her iki farklı canlının aynı yerde yuva yapması da oldukça ilginç olduğunu düşünüyorum." dedi.

Buna benzer yuvaların arılarla ilgili müze olduğunu öğrendiğini belirten Er, kendisinin de buraya vermek istediğini ifade etti.  

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.