Derya Uluğ ile coştular

Gündem Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 11:16:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2139 okunma
Google News

 

3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü ve 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri kapsamında sanatçı Derya Uluğ Tavşanlı’da konser verdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere başta gençler olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tavşanlılılar yaklaşık 2,5 saat süren konser boyunca Derya Uluğ’un seslendirdiği şarkılara eşlik etti. 
Sahne ışıklarıyla birlikte adeta görsel şölen havasında geçen konserde Derya Uluğ sevilen şarkıları seslendirirken, vatandaşlar ise festival coşkusunu doyasıya yaşadı. 

 


Derya Uluğ Tavşanlı’da olmaktan son derece memnuniyet duyduğunu söyleyerek, kendisini Tavşanlılılar ile buluşturan Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. 
Meydan’da büyük coşku yaşayan gençler zaman zaman cep telefonlarının ışıklarını yaktı. 
Konser sonunda Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler Derya Uluğ’a günün anısına hediye takdim etti. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Festival etkinlik takvimini oluştururken halkımıza yönelik bir anket düzenledik. Bu anket sonucuna göre vatandaşlarımız Derya Uluğ ile Buray’ı istedi. Biz de bu yönde bir festival programı düzenledik. Bakıyorum ki, özellikle gençlerimiz bu gece çok eğlendi. Yaklaşık 2,5 saat üstün performans gösteren sanatçımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.