DEDELER'DE VEFA

DEDELER'DE VEFA

Gündem Yayın: 28 Ocak 2014 - Salı - Güncelleme: 28.01.2014 13:45:29
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
4091 okunma
Google News

Dedeler Mahallesi İmamı Osman Özenli 20 yıllık meslek hayatının 13 yılını Dedeler Camiinde ifa etti.

İzmir’e tayini nedeniyle Cuma günü Dedeler mahallesinde son hutbesini veren Osman Özenli  cami cemaati tarafından düzenlenen küçük bir veda töreni  sonrasında mahalle sakinleri ile vedalaştı.

Cemaatin yaşlılarından İbrahim Esen tarafından Osman Özenli’ye cemaat adına hediye takdim etti.  

Camii cemaatinden Bekir Esen vedalaşma sonrasında gazetemize şunları söyledi; “ Osman Özenli görevinin haricinden Dedeler mahallesinde 7’den 70’e herkesin gönlüne girerek Camiinin restoresinde ve Camii bahçe  dizaynında çok emeği geçmiştir. Belediyemiz tarafından restore edilen eski ilkokulun Kur’an Kursuna dönüşümünde de bedenen ve manen çok büyük katkıları olmuştur. Dedeler Camii derneği kurulmasında kurucu başkan olarak önderlik yapmıştır. Mahallemizdeki dargınların barışmasında ve birlik beraberliğin sağlanmasında önemli rol alan bir şahsiyettir. Hocamızın aramızdan ayrılmasından dolayı büyük üzüntü duyuyoruz,  ancak yeni görev yerinin kendisine hayırlı olmasını,  görevinde başarılarının devamını  dileriz.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.